Hardlopen

Hardlopen om af te vallen, om aan je algehele conditie te werken, of gewoon omdat je het leuk vindt.  Iedereen heeft zo z’n eigen reden om te gaan hardlopen.
Maar er zijn meer redenen om regelmatig te gaan joggen of hard te lopen. Het  levert namelijk allerlei positieve consequenties op voor je lichaam, je geest en je leven. Zo helpt hardlopen bijvoorbeeld ook om beter te slapen, meer te onthouden en langer jong te blijven.

Wij richten ons zich met name op de personen die weer in balans willen komen, te willen werken aan overgewicht, zich (weer) fit willen voelen, last hebben van klachten op het gebied van burn-out, verlies, (lichte)depressies; kortom op die personen die los willen komen van het verleden.
Uit eigen ervaring weet de Edwin wat het is daar hij in het verleden zelf met dergelijke klachten te maken heeft gehad. Pas na ruim vijfentwintig jaar ging zijn knop om en is hij weer begonnen met sporten. Dit heeft hem zoveel gebracht dat hij nu jou wil helpen te ervaren wat het je kan brengen.

De trainingen worden gegeven door Edwin en vinden plaats vanuit FITNEZZplaza

Tijdens de training is er aandacht voor het leren omgaan met warmin-up, cooling-down, ademhaling en techniek. Ook is er ruimte om tijdens de training van je te praten over werkdruk, stress, gezondheid en gedragspatronen in zowel werk als privéleven.