Sportvasten

En hoe nu verder….?

Je bent gestart met bewegen, bijvoorbeeld in de vorm van hardlopen, en je hebt je levensstijl aangepast door gezonder en natuurlijker te eten. Het gevolg is dat je fitter bent en al een paar kilo kwijt bent. Een geweldig resultaat toch?

Maar je wilt verder. Je hebt de smaak te pakken en je doel is een mooie tijd op de tien kilometer neer te zetten of misschien wel een halve marathon te gaan lopen in de toekomst. Je blijft trainen maar er zit nog maar weinig progressie in en de weegschaal loopt ook niet meer naar beneden. Je hebt eigenlijk een extra boost nodig.

Denk dan eens aan Sportvasten!

Sportvasten is een methode om je stofwisseling te beïnvloeden en een switch te maken van suiker naar vetverbranding. Het resultaat is dat je fitter, vitaler en slanker wordt. En dit slechts in tien dagen tijd. Het mooie is dat, indien je de follow-up goed uitvoert, je na de training het resultaat nog verder ziet groeien.

Ervaring wijst uit een gemiddelde conditieverbetering van 14% bij mannen en 9% bij vrouwen en een gewichtsverlies van gemiddeld 4-6 kilo bij mannen en 2-4 kilo bij vrouwen. Ook wordt je behoefte aan snaaien en het tussendoor snoepen na de trainingskuur minder.

Hoe werkt het dan?

Met Sportvasten maak je een metabole switch door een specifieke combinatie van voeding, vasten en sporten. Oeroude genen worden wakker geschud en geactiveerd om voor een fundamentele veranderingen in je lichaam.

Tijdens deze trainingkuur (let op, het is geen dieet!) wordt je begeleid door een gediplomeerd en professionele begeleider die de training samen met jou op maat samenstelt. Door deze juiste begeleiding weet je zeker dat je de trainingskuur correct uitvoert en je het maximale resultaat bereikt.

Is het makkelijk?

Nee, het is niet makkelijk. Sterker nog, het wordt wel eens als pittig omgeschreven. Maar met de juiste motivatie en begeleiding kun ook jij je doel behalen en je lichaam laten switchen om zo een vitaal en energiek leven te bereiken.

Waar kun je Sportvasten?

Nou, dat is heel makkelijk; gewoon in je eigen omgeving. Neem gewoon contact op met Tim Verstegen van Sports-Lifestyle en Sportvasten Kuur voor meer informatie en hij helpt je gegarandeerd op weg.