Ervaar hoe het is om samen met anderen buiten te gaan hardlopen. De wind in je haar en de geur van de natuur. Regelmatig hardlopen zorgt voor een betere lichamelijke én mentale conditie. Door regelmatig te gaan hardlopen krijg je meer energie en daalt je stressniveau.

Het aller belangrijkste, wanneer je met hardlopen wilt starten, is de opbouw. Om te voorkomen dat je blessures krijgt, is het heel belangrijk om je lichaam te laten wennen aan het lopen. Veel mensen denken hier veel te licht over en beginnen zonder persoonlijke begeleiding. Zij missen de essentiële oefeningen die nodig zijn om een goed basis op te bouwen.

Wij leren je in zeven weken volgens de, door de atletiek unie ontwikkelde looptraining, van 0 naar 25 minuten aaneengesloten hardlopen. Wanneer je eenmaal 25 minuten kan hardlopen (ongeveer 3 tot 4 kilometer), dan kan je doorstromen om de duurloop langer te maken, sneller of beiden. Tijdens de training wordt niet alleen aandacht besteed aan het lopen zelf, maar ook ademhaling, stabiliteit, (zowel in benen als in je core) kleding etc.

Wij lopen niet om de prestatie. Wij lopen voor plezier en ontspanning. Wij lopen zelfs wanneer we even geen zin hebben!

Samen met FiTNEZZplaza bieden we de volgende looptrainingen aan:

  • Hardlopen
  • Start to Run (in samenwerking met de Atletiek Unie)
  • Mindfull Run
  • Powerwalken

Alle loopbegeleiding wordt gegeven bij onze partner FiTNEZZplaza