Over Quintessens

In ons leven doen we ervaringen op en hierdoor ontstaan overlevingsstrategieën en overtuigingen die ons willen helpen te overleven en te ontwikkelen. Dit gaat vaak gepaard met negatieve bijwerkingen zoals bijvoorbeeld stress, loomheid, overgewicht, negatief zelfbeeld, depressie, etc.

Door aan de ene kant de rust terug te brengen in de ademhaling en geest  en aan de andere kant te gaan inspannen willen wij bijdragen aan stress reductie, fitter worden, conditie opbouwen, afslanken, positief zelfbeeld, plezier in het leven en al wat het voor jou nog meer brengt. Door gezamenlijk actief aan de slag te gaan kunnen wij bijdragen aan de doelstellingen van onze cliënten. Belangrijk daarbij is, dat het, naast gezond, ook leuk en afwisselend moet zijn om te doen.

Wie zijn wij?

Arianne Huisman is een gecertificeerd Buteyko therapeute en sinds november 2013 eigenaresse van Quintessens. Zij geeft regelmatig Buteyko cursussen in Oss en omgeving.

Naast Quintessens is Arianne werkzaam als Senior Technician bij een farmaceutisch bedrijf en verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging van grondstoffen voor medicatie.
Opgeleid als medisch (micro)biologisch, immunologisch en biotechnologisch laborante heeft zij vele raakvlakken met de Buteyko Methode.

Als therapeute wil zij haar clienten helpen, ondersteunen en laten inzien dat ze zelf vaak in staat zijn om hun gezondheid te versterken. Advies en coaching worden medio 2019 aangeboden vanuit Leefstijl & Preventie club FiTNEZZplaza.

Arianne is doorgaans bereikbaar na 17:00 op: 06-28208063

Edwin Bril is sinds januari 2017 betrokken bij Quintessens. Hij is gecertificeerd Running & Mindful Run Instructeur. Edwin geeft zowel individueel als in groepsverband trainingen voor beginnende hardlopers. Daarnaast geeft hij de Mindful Run cursussen van Mindful Run Nederland. Beide worden geïnitieerd vanuit Leefstijl & Preventie club FiTNEZZplaza in Oss.

Edwin is naast Quintessens werkzaam als KAM- & ICT Coördinator en preventiemedewerker bij de Nederlandse tak van een technisch en dienstverlenende onderneming. Hier is hij verantwoordelijke voor het vakgebied Kwaliteit, Arbo en Milieu, ICT vraagstukken en geeft binnen beide takken van sport gevraagd en ongevraagd advies aan de directie.

Als Running Instructor wil hij clienten helpen en motiveren weer in beweging te komen en de veel geziene visuele cirkel van “bankhangen” in combinatie met “snaaien” proberen te doorbreken.

Edwin is doorgaans bereikbaar na 17:00 op: 06-29571484

Even geen gehoor? Vul dan het contactformulier in en een van beide neemt zo snel als mogelijk contact op.