In ons leven doen we ervaringen op en hierdoor ontstaan overlevingsstrategieën en overtuigingen die ons willen helpen te overleven en te ontwikkelen. Dit gaat vaak gepaard met negatieve bijwerkingen zoals bijvoorbeeld stress, loomheid, overgewicht, negatief zelfbeeld, depressie, etc. Nagenoeg alle genoemde, negatieve, bijwerkingen heb ik aan den lijve ondervonden.

Door aan de ene kant de rust terug te brengen in de ademhaling en brein en aan de andere kant te gaan inspannen en op mijn voeding te gaan letten heb ik deze bijwerkingen overwonnen en ben vele malen energieker en vitaler geworden. Door deze ervaring heb ik in 2017 besloten om hier anderen in gaan te begeleiden en heb ik hiervoor diverse trainingen en opleidingen gevolgd. In alle gevallen heb ik de trajecten ook zelf doorlopen zodat ik weet wat er gebeurd en ik kan bijdragen aan stress reductie,  conditie opbouw, afvallen,  plezier in het leven brengen en al wat het voor jou nog meer brengt. Door gezamenlijk actief aan de slag te gaan kunnen kan ik bijdragen aan de doelstellingen van de cliënten. Belangrijk daarbij is, dat het, naast gezond, ook leuk en afwisselend is om te doen.